Tomatsoppa med fidelinipasta

Ca 1 portion (500 kcal)

Ingredienser:

2 2/3 st korvar
2/3 tsk olja
3 st ”buntar" (60g) Fidelini pasta
2 dl (200g) finkrossade tomater
1 dl Milda mat lätt 4%
2 msk gul lök
2 tsk grönsaksfond
2 tsk tomatpuré
3 dl vatten
2 krm salt
Svartpeppar efter smak
1 krm mild paprikapulver
1 krm torkad basilika eller lite mer färsk

Gör såhär:
Steg 1.
Strimla korven i små bitar som sedan steks i olja ihop med löken, som hackats innan.

Steg 2. Blanda övriga ingredienser i en tjockbottnad kastrull, funkar även med en vanlig om man inte har en sådan, och låt koka upp.

Steg 3. Ha även i den stekta korven och löken när grytan börjat koka, och ta av när pastan är färdig enligt anvisningarna på förpackningen. Tillsätt mer vatten om så önskas.

Steg 4. Toppa med helst lite hackad färsk basilika och servera.

Korvspäckad fläskkarré med miso, senap & kålsallad