Korvwrap på tortillabröd

Ca 1 portion (500 kcal)

Ingredienser:

2 st (80 g) Whole wheat tortilla medium (Santa Maria)
1 st (100g) potatis
2 msk lättmjölk 0,5%
2 krm smoked paprika krydda (Santa Maria)
1 krm salt
2/3 krm svartpeppar
3 st korvar
2/3 tsk olja
2 msk ketchup osötad (Felix)
1 msk rostad lök

Gör såhär:
Steg 1.
Ställ en kastrull med vatten på kokning.

Steg 2. Skala och skiva potatis i mindre delar, och ha i detta i kastrullen när vattnet kokar i ca 17 min.

Steg 3. Stek under tiden korv i olja.

Steg 4. Häll av vattnet från potatisen när denna kokat färdigt och mosa. Bland även i mjölk och kryddor.

Steg 5. Servera korven och moset på tortilla bröd med ketchup och rostad lök.

Korvspäckad fläskkarré med miso, senap & kålsallad